• Excellent quality

Tianjin Yilimi Plastik Products Co., Ltd. didegaké ing taun 2017. Produsen khusus kanggo riset lan pangembangan, produksi, penjualan lan layanan saka macem-macem kothak nedha awan plastik, lan duwe komitmen kanggo nyedhiyakake produk kemasan panganan berkualitas tinggi kanggo para pelanggan . Perusahaan iki dununge ing Zona Pengembangan Ekonomi Tianjin Jinghai, cedhak karo Pelabuhan Tianjin, logistik sing trep karo angkutan laut, dalan gedhe, sepur lan pesawat udara.