• Excellent quality

Tianjin Yilimi Plastic Products Co., Ltd. didegaké ing 2017. Produsèn sing spesialisasine ing riset lan pangembangan, produksi, dodolan lan layanan saka macem-macem wadah pangan plastik nganggo, lan setya kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk packaging pangan kualitas dhuwur. . Perusahaan kasebut dumunung ing Zona Pembangunan Ekonomi Tianjin Jinghai, cedhak karo Pelabuhan Tianjin, logistik sing trep kanthi angkutan laut, dalan gedhe, sepur lan angkutan udara.