Produk

  • Wholesale PP Storage Disposable Food Grade Plastic Round Tub With Lid

    Grosir Plastik Panyimpenan Plastik Panganan Plastik Bak Sekali Pakai Kanthi Tutup

    Kanthi pangembangan industri takeaway, saya akeh wong sing ngerti pentinge kontainer plastik sing bisa digunakake kanggo panganan kanthi tutup. Pilih macem-macem gaya wadhah panganan miturut macem-macem panganan. Dibandhingake karo wadhah bunder sing normal, wadhah plastik bak bunder kita duwe volume gedhe, lan digawe saka bahan PP bahan panganan, sing ramah lingkungan lan aman banget. Kangge, iki nduweni kinerja bukti bocor banget lan gampang ditumpuk sajrone transportasi, tanpa tip lan bocor banyu. Wadah plastik bahan panganan sing bisa digunakake ngidini bisnis, distribusi lan pelanggan duwe pengalaman sing apik banget, minangka pilihan paling apik kanggo industri takeaway! 
  • Wholesale Disposable Round Takeaway Plastic Bento Lunch Box with 3-comp & 4-comp Food Container

    Grosir Plastik Bento Lunch Lunch Box nganggo Kantong Panganan 3-komp & 4-komp

    Kontainer nedha awan bento plastik minangka salah sawijining pilihan sing paling apik kanggo wadhah panganan sing paling apik. Desain 3-komp lan 4-komp ngidini wadhah panganan nedha awan bento plastik bisa nyebarke panganan kanthi gampang lan nyegah gangguan rasa ing macem-macem kompartemen. Wadhah panganan nedha awan bento plastik digawe saka PP kelas panganan lan ngalami proses lapisan demi lapisan supaya produk kasebut angel rusak, tahan dampak, lan optimal ing babagan pencegahan kebocoran. Nyuda akeh masalah sajrone transportasi lan menehi pengalaman takeaway menyang para pelanggan. 
  • Wholesale High Quality Microwavable Takeaway Multi-Compartment Containers

    Kontainer Grosir Komponen Bahan Baku Mikroba Berkualitas Tinggi

    Wadhah multi-kompartemen luwih populer kanggo nyimpen panganan utawa bungkus panganan ing pasar Asia Tenggara lan Timur Tengah. Desain ngidini kita nyimpen macem-macem panganan ing kompartemen sing kapisah sajrone proses kemasan. Kinerja panyegelan sing apik banget ora ana kebocoran, sing gampang ditindakake lan dikemas. Wadah multi-kompartemen digawe saka injeksi PP, cocog kanggo suhu wiwit -20 ° C nganti +110 ° C uga, Ora prelu disimpen ing kulkas, utawa langsung digawe panas dening oven gelombang mikro, wadhah multi-kompartemen iki bakal dadi sing paling apik pilihan
  • Wholesale Disposable American Type Takeaway Plastic Food Container with dome lid

    Wadhah Panganan Plastik Bawa Panganan Amerika Sing Disisih nganggo tutup kubah

    Ing wadhah kanggo nyimpen panganan utawa panganan kemasan, wadhah panganan sing dijupuk saka Amerika kanthi tutup kubah minangka salah sawijining wadhah panganan favorit masarakat. Tutup kubah nggawe kontainer volume luwih gedhe tinimbang wadhah panganan biasa, lan desain alur unik ing sampul ndhuwur ngidini kothak deleng kubah ora gampang diluncurake sajrone operasi tumpukan. Wadhah deli kanthi tutup kubah nduweni ketahanan sing angel banget, ora gampang dipecah, lan uga ana panyegelan lan bocor banyu. Kothak deli bunder kanthi tutup kubah uga bisa digawe panas langsung ing gelombang mikro, sing cocog karo adegan urip umum ing saben dinten.
  • Wholesale High Quality Microwavable Takeaway Clasp Containers

    Wadah Clasp Takeaway Microwavable Kualitas Tinggi

    Wadah clasp minangka produk anyar kanggo nyimpen panganan utawa panganan kemasan. Desain sing beda karo wadhah panganan normal
    , sampeyan mung bisa mbukak tutup saka zona claps, tembok sing luwih kenthel nggawe struktur kontainer luwih kuat. padha karo produk liyane, cocog kanggo resistensi suhu tinggi +110 ° C lan tahan suhu -20 ° C. Bisa digunakake kanggo masak panganan gelombang mikro lan pengawetan panganan kulkas lan kulkas. Nalika bisa digunakake maneh.
  • Wholesale transparent Sauce Cup Plastic PP Disposable Sauce Cup With Lid Divided type & Conjoined type

    Plastik Saos Cangkir Plastik PP Piala Saos Pakai Karo jinis Dibagi & jinis Gabungan

    Piala saos minangka langkah pertama kanggo ngrasakake enak. Piala saos plastik sing digawe saka bahan PP duwe resistensi pengaruh sing apik. Kita duwe rong jinis cangkir saos: Tipe con-Gabung lan jinis dibagi Lid. kaloro jinis cangkir saos kasebut nduweni kinerja panyegelan sing apik banget lan gampang digawa. Cangkir saos cocok kanggo masarakat umum, lan kualitas sing bisa dipercaya nggawe cangkir saos luwih disenengi para konsumen. Iki nglegakake kabeh skenario aplikasi ing kumpulan saos lan nggawa, sing ndadekke nyenengake urip kita.