Babagan Kita

KAMI

PERUSAHAAN

factory (21)

Profil Perusahaan

Tianjin Yilimi Plastik Products Co., Ltd. didegaké ing taun 2017. Produsen khusus kanggo riset lan pangembangan, produksi, penjualan lan layanan saka macem-macem kothak nedha awan plastik, lan duwe komitmen kanggo nyedhiyakake produk kemasan panganan berkualitas tinggi kanggo para pelanggan . Perusahaan iki dununge ing Zona Pengembangan Ekonomi Tianjin Jinghai, cedhak karo Pelabuhan Tianjin, logistik sing trep karo angkutan laut, dalan gedhe, sepur lan pesawat udara.

Nganti saiki, kita duwe atusan jinis produk sing kasedhiya kanggo memenuhi tuntutan pasar sing macem-macem, Kanthi kualitas sing apik, rega sing kompetitif lan layanan purna jual sing apik, produk kita dikenal lan dipercaya para pelanggan saka pasar domestik lan luar negeri.

Profil Perusahaan

Prosedur pangolahan lan pangiriman pesanan standar, digabungake karo layanan sing tepat wektu, mesthekake manawa pelanggan bisa nggunakake produk lan layanan kanthi cepet. Kabeh, gumantung karo produk sing diproduksi kanthi profesional, manajemen logistik lan pergudangan sing apik, kapasitas persediaan sing cukup, lan tanggepan pasar sing efisien, kita nyedhiyakake pelanggan domestik lan manca layanan sing luwih apik lan luwih efisien.
Kita wis ngetrapake kontrol kualitas sing ketat ing saben link conto-ngemas pesanan pangiriman lan produksi massal kanggo memenuhi standar pelanggan sing dhuwur. layanan khusus kasedhiya uga!

Desain
%
Pangembangan
%
Strategi
%

Budaya Perusahaan

Yilimi mesthi nyengkuyung konsep perlindungan lingkungan, konservasi lan efisiensi tinggi, sing uga dadi titik wiwitan lan pungkasan riset lan pangembangan macem-macem produk. Kita setya nyedhiyakake pelanggan produk sing sehat, ramah lingkungan lan praktis, mesthi diwiwiti saka kabutuhan lan minat para pelanggan.

Yilimi nyengkuyung konsep pangembangan karyawan lan perusahaan sing tuwuh bebarengan, lan nyedhiyakake karyawan kanthi lingkungan sinau lan kahanan kanggo katrampilan profesional. Iki wis nggawe swasana sing apik yen karyawan peduli karo pembangunan perusahaan lan perusahaan peduli karo kesejahteraan lan pertumbuhan karyawan.

Yilimi mesthi percaya manawa kualitas minangka urip perusahaan, integritas minangka jiwa perusahaan, lan karyawan minangka tulang punggung saka perusahaan.
Saiki, kita siyap kanggo mbukak pasar global. Sincerely ngarep-arep nampa priksaan sampeyan!

factory (10)

factory (11)

factory (12)

factory (9)