FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

1. Apa sampeyan duwe pabrik dhewe?

Ya, kita minangka pabrik sing ana ing Zona Pembangunan Ekonomi Jinghai, Tianjin, China.

2. Kepiye aku bisa njaluk kutipan sampeyan sanalika bisa?

Sampeyan bisa ngirim pesen saka situs web / nambah wechat / whatsapp / emailku. Kita bakal ngirim tawaran paling apik ASAP.

3. T: Apa sampeyan nyedhiyakake conto? iku gratis utawa ekstra?

A: Ya, kita bisa menehi conto kanthi gratis nanging ora mbayar biaya pengiriman.

4. Suwene aku arep njaluk conto?

Sampel bakal siyap dikirim sajrone seminggu. Sampel bakal dikirim liwat express lan tekan dina 7-10 dina.

5. Karya seni apa sing kasedhiya kanggo mbukak cetakan?

A: Desain AI utawa desain CDR. utawa file PDF

6. Apa istilah rega lan cara pembayaran?

Setoran 30% sadurunge produksi, lan saldo 70% sadurunge dikirim.
Yen sampeyan butuh informasi luwih lengkap, aja bebas kontak karo kita.

Pengin kerja sama kita?