Wadhah jinis Amerika

  • Wholesale Disposable American Type Takeaway Plastic Food Container with dome lid

    Wadhah Panganan Plastik Bawa Panganan Amerika Sing Disisih nganggo tutup kubah

    Ing wadhah kanggo nyimpen panganan utawa panganan kemasan, wadhah panganan sing dijupuk saka Amerika kanthi tutup kubah minangka salah sawijining wadhah panganan favorit masarakat. Tutup kubah nggawe kontainer volume luwih gedhe tinimbang wadhah panganan biasa, lan desain alur unik ing sampul ndhuwur ngidini kothak deleng kubah ora gampang diluncurake sajrone operasi tumpukan. Wadhah deli kanthi tutup kubah nduweni ketahanan sing angel banget, ora gampang dipecah, lan uga ana panyegelan lan bocor banyu. Kothak deli bunder kanthi tutup kubah uga bisa digawe panas langsung ing gelombang mikro, sing cocog karo adegan urip umum ing saben dinten.