Wadah Clasp

  • Wholesale High Quality Microwavable Takeaway Clasp Containers

    Wadah Clasp Takeaway Microwavable Kualitas Tinggi

    Wadah clasp minangka produk anyar kanggo nyimpen panganan utawa panganan kemasan. Desain sing beda karo wadhah panganan normal
    , sampeyan mung bisa mbukak tutup saka zona claps, tembok sing luwih kenthel nggawe struktur kontainer luwih kuat. padha karo produk liyane, cocog kanggo resistensi suhu tinggi +110 ° C lan tahan suhu -20 ° C. Bisa digunakake kanggo masak panganan gelombang mikro lan pengawetan panganan kulkas lan kulkas. Nalika bisa digunakake maneh.