wadhah kompartemen dobel

  • Wholesale Microwaveable Take Away Disposable Plastic Double Compartment Food Containers

    Grosir Gelombang Mikro Mbuwang Plastik Wadhah Plastik Plastik Pakai Plastik

    Wadhah persiyapan panganan kompartemen dobel uga disenengi karo akeh konsumen ing kontainer sing nyimpen panganan utawa panganan rangkep. Lan resistensi suhu dhuwur +110 ° C lan tahan suhu rendah -20 ° C. Bisa digunakake kanggo masak panganan gelombang mikro lan ngreksa panganan kulkas. Wadhah kompartemen kaping pindho duwe resistensi tekanan tinggi lan ora gampang deformasi resistensi tekanan, lan cocog kanggo pengepakan lan distribusi panganan. Kita duwe macem-macem spesifikasi kanggo ngidini klien milih sing tepat kanggo memenuhi tuntutane.