wadhah multi-kompartemen

  • Wholesale High Quality Microwavable Takeaway Multi-Compartment Containers

    Kontainer Grosir Komponen Bahan Baku Mikroba Berkualitas Tinggi

    Wadhah multi-kompartemen luwih populer kanggo nyimpen panganan utawa bungkus panganan ing pasar Asia Tenggara lan Timur Tengah. Desain ngidini kita nyimpen macem-macem panganan ing kompartemen sing kapisah sajrone proses kemasan. Kinerja panyegelan sing apik banget ora ana kebocoran, sing gampang ditindakake lan dikemas. Wadah multi-kompartemen digawe saka injeksi PP, cocog kanggo suhu wiwit -20 ° C nganti +110 ° C uga, Ora prelu disimpen ing kulkas, utawa langsung digawe panas dening oven gelombang mikro, wadhah multi-kompartemen iki bakal dadi sing paling apik pilihan