Wadah Mie

  • High quality Reusable Microwavable Plastic Lunch Box Clasp Noodle Containers With Tray

    Kothak Lunch Plastik Microwavable Reusable Wadhah Mie Clasp Mbalik Kanthi Baki

    Wadah Mie minangka produk anyar, mi bakal disimpen ing lapisan tengah (tray mi), lan dipisahake karo sup ing mangkuk. Kangge, amarga kinerja sing ketat banget, tutup lan mangkuk ora ana bocor, sampeyan mung bisa mbukak tutup saka zona claps, tembok sing luwih kenthel nggawe struktur kontainer dadi luwih kuat. padha karo produk liyane, cocog kanggo resistensi suhu tinggi +110 ° C lan tahan suhu -20 ° C. Bisa digunakake kanggo masak panganan gelombang mikro lan pengawetan panganan kulkas lan kulkas.