Produk

  • Wholesale High Quality Microwavable Takeaway Clasp Containers

    Grosir High Quality Microwavable Takeaway Clasp Wadhah

    Wadah clasp minangka produk anyar kanggo nyimpen panganan utawa kemasan panganan. Desain sing beda saka wadhah panganan biasa
    , Sampeyan mung bisa mbukak tutup saka zona claps, tembok kenthel ndadekake struktur wadhah luwih kuwat. padha karo produk kita liyane, iku cocok kanggo resistance suhu dhuwur +110 ° C lan resistance suhu kurang saka -20 ° C. Bisa digunakake kanggo microwave pangan masak lan kulkas pengawetan pangan lan refrigeration. Nalika bisa digunakake maneh.
  • Microwave Clear Disposable PP Plastic Round Food Container With Lid

    Wadah Panganan Bunder Plastik Plastik Microwave Kanthi Tutup

    Wadah bunder minangka salah sawijining wadhah panganan sing paling umum ing wadhah kanggo nyimpen panganan utawa panganan kemasan. Dheweke duwe kapasitas sing luwih gedhe nalika nyimpen panganan, Sampeyan bisa milih wadhah bunder saka macem-macem spesifikasi kanggo nyukupi kabutuhan saben dina. Wadhah bunder digawe saka bahan PP, aman lan ora beracun, lan ora bakal nyebabake polusi kanggo awak manungsa. Lan wadhah bunder cocok kanggo suhu saka -20 ° C nganti +110 ° C, supaya bisa dilebokake ing oven microwave utawa kulkas.
  • Wholesale Microwaveable Take Away Disposable Plastic Double Compartment Food Containers

    Grosir Microwaveable Take Away Plastik Sekali Pakai Kompartemen Pangan

    Wadah persiapan meal kompartemen kaping pindho uga populer karo akeh konsumen ing wadhah sing nyimpen panganan utawa paket panganan. Lan padha duwe resistance suhu dhuwur +110 ° C lan resistance suhu kurang saka -20 ° C. Bisa digunakake kanggo microwave pangan masak lan refrigerating pengawetan pangan. Wadah kompartemen kaping pindho nduweni resistensi tekanan dhuwur lan ora gampang cacat ing resistensi tekanan, lan trep kanggo kemasan lan distribusi panganan. Kita duwe macem-macem spesifikasi supaya klien bisa milih sing cocog kanggo panjaluke.
  • Wholesale Disposable American Type Takeaway Plastic Food Container with dome lid

    Grosir Wadah Panganan Plastik Takeaway Tipe Amérika nganggo tutup kubah

    Ing wadhah kanggo nyimpen panganan utawa kemasan panganan, wadhah panganan takeaway jinis Amerika kanthi tutup kubah minangka salah sawijining wadhah panganan sing paling disenengi wong. tutup Dome ndadekake wadhah volume ageng saka wadhah pangan normal, lan desain alur unik ing tutup ndhuwur ngidini kothak deli kubah-shaped ora slip mati gampang sak sawetara operasi numpuk. Wadah deli kanthi tutup kubah nduweni kateguhan sing apik banget, ora gampang pecah, lan nduweni sealing sing apik lan bocor banyu. Kothak deli bunder kanthi tutup kubah uga bisa dipanasake langsung ing gelombang mikro, sing bisa pas karo adegan urip umum ing saben dinane.