wadhah persegi dowo

  • Microwavable Takeaway Rectangle Container

    Wadah Rectangle Takeaway Microwavable

    Wadah persegi panjang minangka salah sawijining wadhah panganan sing paling populer kanggo nyimpen utawa mbungkus panganan. Dheweke duwe bentuk sing gampang banget lan kapasitas internal sing gedhe. Kontainer persegi panjang kasedhiya kanggo macem-macem spesifikasi. Klien bisa milih spesifikasi sing cocog miturut kabutuhan. Kontainer persegi dawane luwih sithik posisi sajrone aplikasi lan penempatan, luwih apik lan luwih asri. Cocog kanggo suhu wiwit -20 ° C nganti 110 ° C, mula bisa dilebokake ing gelombang mikro utawa kulkas, supaya gampang nyimpen panganan. Kontainer persegi dowo ora mung tahan kejut nanging uga tahan bocor, sing nggawe penake saben dinane.