Wadhah multi-babak bunder

  • Wholesale Disposable Round Takeaway Plastic Bento Lunch Box with 3-comp & 4-comp Food Container

    Grosir Plastik Bento Lunch Lunch Box nganggo Kantong Panganan 3-komp & 4-komp

    Kontainer nedha awan bento plastik minangka salah sawijining pilihan sing paling apik kanggo wadhah panganan sing paling apik. Desain 3-komp lan 4-komp ngidini wadhah panganan nedha awan bento plastik bisa nyebarke panganan kanthi gampang lan nyegah gangguan rasa ing macem-macem kompartemen. Wadhah panganan nedha awan bento plastik digawe saka PP kelas panganan lan ngalami proses lapisan demi lapisan supaya produk kasebut angel rusak, tahan dampak, lan optimal ing babagan pencegahan kebocoran. Nyuda akeh masalah sajrone transportasi lan menehi pengalaman takeaway menyang para pelanggan.