Bak Babak

  • Wholesale PP Storage Disposable Food Grade Plastic Round Tub With Lid

    Grosir Plastik Panyimpenan Plastik Panganan Plastik Bak Sekali Pakai Kanthi Tutup

    Kanthi pangembangan industri takeaway, saya akeh wong sing ngerti pentinge kontainer plastik sing bisa digunakake kanggo panganan kanthi tutup. Pilih macem-macem gaya wadhah panganan miturut macem-macem panganan. Dibandhingake karo wadhah bunder sing normal, wadhah plastik bak bunder kita duwe volume gedhe, lan digawe saka bahan PP bahan panganan, sing ramah lingkungan lan aman banget. Kangge, iki nduweni kinerja bukti bocor banget lan gampang ditumpuk sajrone transportasi, tanpa tip lan bocor banyu. Wadah plastik bahan panganan sing bisa digunakake ngidini bisnis, distribusi lan pelanggan duwe pengalaman sing apik banget, minangka pilihan paling apik kanggo industri takeaway!