Ringkesan lan status pangembangan industri wadah panganan cepet sing bisa digunakake

Kothak panganan cepet plastik sing bisa digunakake minangka jinis peralatan sing diproses dening resin utawa bahan termoplastik liyane liwat teknologi cetakan injeksi plastik cair panas suhu dhuwur. Ing babagan bahan mentah, kothak panganan cepet plastik sing bisa digunakake utamane diklasifikasikake dadi kothak panganan cepet PP (polypropylene), kothak panganan cepet PS (Polystyrene) lan kothak panganan cepet EPS (polystyrene sing ditambahi). Dibandhingake karo rong jinis bahan mentah liyane, kothak panganan cepet plastik PP nduweni resistensi panas sing dhuwur. Iku mung kothak pangan cepet sing bisa digawe panas ing open gelombang mikro. Amarga saka stabilitas kimia dhuwur lan resistance karat apik, bisa Applied kanggo meh kabeh Food lan ombenan.

Hulu industri kothak panganan sing bisa digunakake utamane minangka pemasok bahan mentah kayata PP, PE, EPS, lan tengah yaiku produsen macem-macem jinis kothak panganan cepet. Produk rampung digunakake akeh ing pasar katering lan pasar pangiriman panganan.

Ing taun 2019, babagan asil penjualan, China minangka produsen kothak panganan cepet plastik sing paling gedhe ing donya, kira-kira 44.3% saka industri kothak panganan cepet plastik sing bisa digunakake ing saindenging jagad. Ing taun 2019, asil dodolan kothak panganan cepet plastik ing China yaiku 9,55 milyar yuan, kanthi tingkat pertumbuhan taunan senyawa wiwit taun 2014 nganti 2019 yaiku 22,0%.

Saka perspektif struktur revenue dodolan kothak panganan cepet plastik sing bisa digunakake ing China wiwit taun 2014 nganti 2019, industri kothak panganan cepet sing bisa digunakake ing China utamane adhedhasar dodolan kothak panganan cepet PP. Ing taun 2019, kothak nedha awan PP nyathet 60.94% saka pasar kothak panganan cepet.


Wektu kirim: Jul-21-2021