Warta Industri

  • Kabijakan anyar "kontrol dual konsumsi energi" dienalake

    Mbok menawa sampeyan wis ngeweruhi sing anyar "kontrol dual konsumsi energi" kabijakan pamaréntah Cina wis impact tartamtu ing kapasitas produksi sawetara perusahaan manufaktur, lan pangiriman pesenan ing sawetara industri kudu ditundha. Kajaba iku, Kamentrian China E ...
    Waca liyane
  • Ringkesan lan status pangembangan industri wadah panganan cepet sing bisa digunakake

    Kothak panganan cepet plastik sing bisa digunakake minangka jinis peralatan sing diproses dening resin utawa bahan termoplastik liyane liwat teknologi cetakan injeksi plastik cair panas suhu dhuwur. Ing babagan bahan mentah, kothak panganan cepet plastik sing bisa digunakake utamane diklasifikasikake dadi panganan cepet PP (polypropylene) ...
    Waca liyane
  • Tren pangembangan industri kothak panganan cepet

    1. Popularitas kothak panganan cepet plastik sing ramah lingkungan. Kanthi nambah perhatian kanggo keamanan panganan lan implementasine standar produksi kothak panganan cepet plastik sing bisa digunakake, produk sing ramah lingkungan bakal dadi tren ing plasti ...
    Waca liyane
  • Perbandingan kothak nedha awan plastik sing digawe saka bahan mentah sing beda

    PP wadhah pangan PS wadhah pangan EPS wadhah pangan Bahan utama Polypropylene (PP) Polyethylene (PS) Foamed polypropylene (Polypropylene karo ndamu agen) Kinerja termal High resistance panas, bisa microwave kanggo panas PP, nggunakake suhu: -30 ℃ -140 ℃ Low heeh...
    Waca liyane