Wadah Persegi Panjang Takeaway Microwavable

Katrangan singkat:

Wadah persegi panjang minangka salah sawijining wadhah panganan sing paling populer kanggo nyimpen utawa ngemas panganan. Lan padha duwe wangun banget prasaja lan kapasitas internal gedhe. Wadah persegi panjang kasedhiya kanggo macem-macem spesifikasi. Klien bisa milih spesifikasi sing cocog miturut kabutuhan. Wadah persegi panjang manggoni posisi sing kurang sajrone aplikasi lan penempatan, luwih apik lan luwih apik. Padha cocok kanggo suhu saka -20 ° C kanggo 110 ° C, supaya padha bisa diselehake ing gelombang mikro utawa kulkas, supaya gampang kanggo nyimpen pangan. Wadah persegi panjang ora mung tahan kejut nanging uga anti bocor, sing nggawe kepenak banget kanggo nggawa saben dina.


Detail Produk

Tag produk

Teknik Molding Injeksi
Jinis Kothak Panyimpenan & Tong sampah
jeneng produk Wadah Persegi Panjang Takeaway Microwavable
Kapasitas Macem-macem Spesifikasi
Fitur Sustainable, Stocked, Microwavable lan Pengawetan Kesegaran beku
Panggonan Asal Tianjin China
Jeneng merek Yilimi utawa merek Panjenengan
Toleransi bobot <±5%
<±5% werna-werna
Transparan, putih utawa ireng MOQ
50 kardus pengalaman
8 taun pengalaman Produsèn ing kabeh jinis tableware nganggo Printing
Ngatur Panganggone
Restoran, rumah tangga Layanan
OEM, conto gratis sing ditawakake, kirim pitakon kanggo njaluk rincian <±1mm

Toleransi dimensi

<± 1 mm

Ora preduli sampeyan kudu beku pangan, panas utawa ngirim, wadhah pangan plastik iki nganti tugas. Cocog kanggo panggunaan gelombang mikro lan mesin pembeku, saben wadhah dilengkapi tutup snap-on dhewe sing bakal njaga isi kanthi aman nalika nyedhiyakake segel sing aman - cocog kanggo katering seluler, takeaways utawa restoran sing nawakake layanan pangiriman panganan. Jinis Amarga dipercaya ing transportasi, bak kasebut uga nggawe solusi panyimpenan panganan sing apik amarga kekuwatan lan kekuwatane. Gampang kanggo ngresiki, bisa digunakake maneh kanggo mesthekake yen sampeyan nggunakake maksimal - nilai dhuwit sing luar biasa dijamin. Ora
1 Ukuran mm Set/Ctn 300
2 REC350 142*100*40 300
3 REC500 168*118*35 300
4 REC650 168*118*40 300
5 REC750 168*118*50 300
6 REC1000 168*118*65 150
7 REC1250 240*155*50 150
8 REC1500 240*155*60 90

REC2600
390*150*48

Food Grade PP
100% bahan panganan anyar, Sertifikat QS;
Bahan Superior

Microwave lan freezer aman - ora leleh utawa retak;
resistance apik kanggo suhu dhuwur lan kurang - saka -10 ℃ kanggo 110 ℃;

Produksi Langsung Sale
kualitas apik banget ing rega murah, wektu pangiriman cendhak karo layanan pas wektune.
Bahan Polypropylene,
Microwave lan freezer aman
Bisa digunakake maneh
Snap-on tutup klebu

Cocog kanggo kontak pangan
wektu panyimpenan lengkap
Made in China
Desain sing cetha nggampangake kanggo ngenali isi tanpa mbukak tutup
Wadah bebas CFC lan aman kanggo panganan


  • Penting kanggo katering seluler lan takeaways
  • Sadurunge:

  • Wadah Panganan Persegi Panjang