Grosir PP Storage Pakai Food Grade Plastic Round Tub Kanthi Tutup

Katrangan singkat:

Kanthi pangembangan industri takeaway, luwih akeh wong sing ngerti pentinge wadhah plastik nganggo tutup nganggo bahan pangan. Pilih macem-macem gaya wadhah panganan miturut macem-macem panganan. Dibandhingake karo wadhah bunder normal, wadhah plastik bak bunder duwe volume gedhe, lan digawe saka bahan PP bahan pangan, sing ramah lingkungan lan aman. Kangge, iku wis kinerja banget bocor-bukti lan gampang kanggo numpuk sak transportasi, tanpa tipping lan bocor banyu. Wadah plastik bahan pangan sing bisa digunakake ngidini bisnis, distribusi lan pelanggan duwe pengalaman sing apik banget, minangka pilihan sing paling apik kanggo industri takeaway! 


Detail Produk

Tag produk

Jinis Kothak Panyimpenan & Tong sampah
jeneng produk Grosir PP Storage Pakai Food Grade Plastic Round Tub Kanthi Tutup
wangun babak
Fitur Sustainable, Stocked, Microwavable lan Pengawetan Kesegaran beku
Panggonan Asal Tianjin China
MOQ 50 kardus
pengalaman 8 taun pengalaman Produsèn ing kabeh jinis tableware nganggo
Panganggone Restoran, rumah tangga
Layanan OEM, conto gratis sing ditawakake, kirim pitakon kanggo njaluk rincian
Teknik Molding Injeksi
Kapasitas macem-macem specifications
Jeneng merek Yilimi utawa merek Panjenengan
Toleransi dimensi <±1mm
<± 1 mm werna-werna

transparan, putih utawa ireng

Ora preduli sampeyan kudu beku pangan, panas utawa ngirim, wadhah pangan plastik iki nganti tugas. Cocog kanggo panggunaan gelombang mikro lan mesin pembeku, saben wadhah dilengkapi tutup snap-on dhewe sing bakal njaga isi kanthi aman nalika nyedhiyakake segel sing aman - cocog kanggo katering seluler, takeaways utawa restoran sing nawakake layanan pangiriman panganan.

Amarga dipercaya ing transportasi, bak kasebut uga nggawe solusi panyimpenan panganan sing apik amarga kekuwatan lan kekuwatane. Gampang kanggo ngresiki, bisa digunakake maneh kanggo mesthekake yen sampeyan nggunakake maksimal - nilai dhuwit sing luar biasa dijamin. Jinis Ora. Ukuran (mm)
1 Set/Ctn TUB1500 90
2 240*38 TUB2000 90
3 240*54 TUB2500 90
4 240*75 TUB3000 90
5 240*93 TUB3500 90
6 240*103 TUB4000 60
7 287*75 TUB4300 60
8 287*85 TUB4800 60

287*103
Bahan Superior
Microwave lan freezer aman - ora leleh utawa retak;

resistance apik kanggo suhu dhuwur lan kurang - saka -10 ℃ kanggo 110 ℃;
Ora Bocor
Segel rapet antarane tutup lan wadhah, ora ana deformasi;

Priksa manawa panganan tetep disimpen.
Desain awet
Kekandelan lan kekerasan optimal;

Resistance tekanan - ora gampang rusak.
Bahan Polypropylene,

Microwave lan freezer aman
Bisa digunakake maneh
Snap-on tutup klebu
Cocog kanggo kontak pangan

wektu panyimpenan lengkap
Made in China
Desain sing cetha nggampangake kanggo ngenali isi tanpa mbukak tutup
Wadah bebas CFC lan aman kanggo panganan
Penting kanggo katering seluler lan takeaways


  • Wigati dimangerteni - wadhah iki ora aman kanggo mesin cuci piring utawa oven
  • Grosir Bunder Sekali Pakai Kotak Makan Bento Plastik Bento kanthi Wadah Panganan 3-komp & 4-komp

  • Kanggo Go Containers