Grosir Bunder Sekali Pakai Kotak Makan Bento Plastik Bento kanthi Wadah Panganan 3-komp & 4-komp

Katrangan singkat:

Wadah panganan nedha awan bento plastik minangka salah sawijining pilihan sing paling cocog kanggo wadhah panganan sing paling dhuwur. Desain 3-comp lan 4-comp ngidini wadhah panganan nedha awan bento plastik kanggo nyebarake panganan kanthi wajar lan nyegah intrusi rasa sing beda ing antarane kompartemen sing beda. Wadah panganan nedha awan bento plastik digawe saka PP kelas pangan lan ngalami proses lapisan demi lapisan kanggo nggawe produk angel pecah, tahan impact, lan optimal kanggo nyegah bocor. Iku nyuda akeh alangan sak transportasi lan menehi pelanggan pengalaman takeaway banget. 


Detail Produk

Tag produk

Jinis Kothak Panyimpenan & Tong sampah
jeneng produk Grosir Bunder Sekali Pakai Kotak Makan Bento Plastik Bento kanthi Wadah Panganan 3-komp & 4-komp
Teknik Molding Injeksi
wangun Babak
Fitur Sustainable, Stocked, Microwavable lan Pengawetan Kesegaran beku
Panggonan Asal Tianjin China
werna-werna transparan, putih utawa ireng
pengalaman 8 taun pengalaman Produsèn ing kabeh jinis tableware nganggo
Panganggone Restoran, rumah tangga
Layanan OEM, conto gratis sing ditawakake, kirim pitakon kanggo njaluk rincian
Jeneng merek Yilimi utawa merek Panjenengan
Toleransi dimensi <±1mm
<± 1 mm <±5%
 Toleransi bobot <±5%

MOQ

50 kardus

Ora preduli sampeyan kudu beku pangan, panas utawa ngirim, wadhah pangan plastik iki nganti tugas. Cocog kanggo panggunaan gelombang mikro lan mesin pembeku, saben wadhah dilengkapi tutup snap-on dhewe sing bakal njaga isi kanthi aman nalika nyedhiyakake segel sing aman - cocog kanggo katering seluler, takeaways utawa restoran sing nawakake layanan pangiriman panganan. Jinis Amarga dipercaya ing transportasi, bak kasebut uga nggawe solusi panyimpenan panganan sing apik amarga kekuwatan lan kekuwatane. Gampang kanggo ngresiki, bisa digunakake maneh kanggo mesthekake yen sampeyan nggunakake maksimal - nilai dhuwit sing luar biasa dijamin. Ora.
1 Ukuran (mm) Set/Ctn 150
2 Y3G 215*55 150

Y4G
220*50

Food Grade PP
100% bahan panganan anyar, Sertifikat QS;
Ora Bocor

Segel rapet antarane tutup lan wadhah, ora ana deformasi;
Priksa manawa panganan tetep disimpen.
Macem-macem Aplikasi
Kasedhiya kanggo restoran take-out, warung kopi, panyimpenan pangan ngarep, kothak nedha awan kanggo mbeta meal saka ngarep, etc.

Bahan Polypropylene,
Microwave lan freezer aman
Bisa digunakake maneh
Snap-on tutup klebu

Cocog kanggo kontak pangan
wektu panyimpenan lengkap
Made in China
Desain sing cetha nggampangake kanggo ngenali isi tanpa mbukak tutup
Wadah bebas CFC lan aman kanggo panganan


  • Penting kanggo katering seluler lan takeaways
  • Sadurunge:

  • Bahan PP Kab