Kothak Lunch Plastik Microwavable Reusable Wadhah Mie Clasp Mbalik Kanthi Baki

Katrangan singkat:

Wadah Mie minangka produk anyar, mi bakal disimpen ing lapisan tengah (tray mi), lan dipisahake karo sup ing mangkuk. Kangge, amarga kinerja sing ketat banget, tutup lan mangkuk ora ana bocor, sampeyan mung bisa mbukak tutup saka zona claps, tembok sing luwih kenthel nggawe struktur kontainer dadi luwih kuat. padha karo produk liyane, cocog kanggo resistensi suhu tinggi +110 ° C lan tahan suhu -20 ° C. Bisa digunakake kanggo masak panganan gelombang mikro lan pengawetan panganan kulkas lan kulkas.


Detail Produk

Tag Produk

Jinis Kothak & Tong sampah
Jeneng produk Kothak Lunch Plastik Microwavable Reusable Wadhah Mie Clasp Mbalik Kanthi Baki
Wangun Babak
Fitur Pelestarian Kesegaran Berkelanjutan, Simpenan, Microwavable lan beku
Papan Asal Tianjin Cina
Jeneng Merek Yilimi
Toleransi bobot awak <±5%
<± 5% MOQ
50 karton Pengalaman
8 taun pengalaman pabrikan ing kabeh jinis barang-barang sing bisa digunakake Panganggone
Restaurant, kluwarga Layanan
OEM, conto gratis sing ditawakake, kirim priksaan kanggo njaluk rincian Teknisi
cetakan injeksi  Kapasitas
340ml; 560ml; 370ml, 510 <±1mm
Toleransi dimensi <± 1mm

Werna

transparan, putih utawa ireng

Produk Ora prelu sampeyan kudu beku panganan, panas utawa dikirimake, wadhah panganan plastik kasebut kudu tanggung jawab. Cocog kanggo panggunaan gelombang mikro lan mesin pembeku, saben kontainer dilengkapi tutup cepet sing bakal dijaga aman nalika nyedhiyakake segel sing aman - sampurna kanggo katering seluler, takeaway utawa restoran sing nawakake layanan pangiriman panganan. Amarga bisa dipercaya transportasi, bak iki uga nggawe solusi panyimpenan panganan sing apik amarga kuwat lan kuwat. Gampang diresiki, bisa digunakake maneh kanggo mesthekake sampeyan entuk panggunaan maksimal - njamin dhuwit sing luar biasa dijamin. Ukurane volume
Pcs / Ctn Lamaran Baki Single-Comp 350 200 160 * 35mm
340ml Wadhah bunder1250,1500,1750,2000 Baki Single-Comp 600 200 160 * 35mm
160 * 47mm Lamaran 560ml 200 160 * 35mm
Tray-Compay Dobel 350 Lamaran 370ml 300 Baki mi

Tray Kompart Tunggal 350
Wadhah Geser Kanthi Baki Mie
Tetep Seger Panganan

Segel kenceng kanggo panganan sing adhem utawa panganan sing adhem;
Panganan apik kanggo nyimpen lan kulkasan kayata sup, salad, woh-wohan, cemilan lan turahan.

Macem-macem Aplikasi
Kasedhiya kanggo restoran, omah kopi, panyimpenan panganan ing omah, kothak nedha awan kanggo nggawa panganan saka omah, lsp.

Dijual Langsung Pabrik
kualitas apik kanthi rega murah, wektu pangiriman cekak kanthi layanan tepat waktu.
Bahan aman Polipropilena, Gelombang Mikro lan beku
Bisa digunakake maneh
Tutup Snap-on kalebu
Cocog kanggo kontak panganan
Wektu panyimpenan lengkap
Digawe ing China
Desain sing jelas nggawe luwih gampang ngenali konten tanpa mbukak tutup
Wadhah bebas CFC lan aman panganan

Macem-macem Aplikasi
Kasedhiya kanggo restoran, omah kopi, panyimpenan panganan ing omah, kothak nedha awan kanggo nggawa panganan saka omah, lsp.

Penting kanggo katering seluler lan takeaway
Elinga - wadhah iki dudu mesin cuci piring utawa oven aman
kualitas apik kanthi rega murah, wektu pangiriman cekak kanthi layanan tepat waktu.
Bahan aman Polipropilena, Gelombang Mikro lan beku
Bisa digunakake maneh
Tutup Snap-on kalebu

Bahan Polipropilena,
Wektu panyimpenan lengkap
Digawe ing China
Desain sing jelas nggawe luwih gampang ngenali konten tanpa mbukak tutup
Wadhah bebas CFC lan aman panganan


  • Aman gelombang mikro lan mesin pembeku
  • Sedurunge:

  • Wadah Plastik Kanthi Baki Mi