Grosir High Quality Microwavable Takeaway Wadah Multi-Kompartemen

Katrangan singkat:

Wadah multi-kompartemen luwih populer kanggo nyimpen panganan utawa kemasan panganan ing pasar Asia Tenggara lan Timur Tengah. Desain kasebut ngidini kita nyimpen macem-macem panganan ing kompartemen sing kapisah sajrone proses kemasan. Kinerja sealing sing apik banget njamin ora bocor, sing trep kanggo digawa lan dikepak. Wadhah multi-kompartemen digawe saka injeksi PP, cocok kanggo suhu saka -20 ° C nganti +110 ° C uga, Ora ketompo disimpen ing kulkas, utawa langsung digawe panas nganggo oven microwave, wadhah multi-kompartemen bakal dadi sing paling apik. pilihan.


Detail Produk

Tag produk

Teknik Molding Injeksi
Jinis Kothak Panyimpenan & Tong sampah
jeneng produk Wadah Makan Siang Plastik Multi-Kompartemen Berkualitas Tinggi kanthi tutup
wangun Rek & babak
Kapasitas Macem-macem specifications
Fitur Sustainable, Stocked, Microwavable lan Pengawetan Kesegaran beku
Panggonan Asal Tianjin China
Jeneng merek Yilimi utawa merek Panjenengan
werna-werna Transparan, putih utawa ireng
MOQ 50 kardus
pengalaman 8 taun pengalaman Produsèn ing kabeh jinis tableware nganggo
Printing Ngatur
Panganggone Restoran, rumah tangga
Layanan OEM, conto gratis sing ditawakake, kirim pitakon kanggo njaluk rincian
 Toleransi dimensi <±1mm

<± 1 mm

Ora preduli sampeyan kudu beku pangan, panas utawa ngirim, wadhah pangan plastik iki nganti tugas. Cocog kanggo panggunaan gelombang mikro lan mesin pembeku, saben wadhah dilengkapi tutup snap-on dhewe sing bakal njaga isi kanthi aman nalika nyedhiyakake segel sing aman - cocog kanggo katering seluler, takeaways utawa restoran sing nawakake layanan pangiriman panganan.

Amarga dipercaya ing transportasi, bak kasebut uga nggawe solusi panyimpenan panganan sing apik amarga kekuwatan lan kekuwatane. Gampang kanggo ngresiki, bisa digunakake maneh kanggo mesthekake yen sampeyan nggunakake maksimal - nilai dhuwit sing luar biasa dijamin. Jinis Ora Ukuran mm
1 Set/Ctn FT3G 150
2 215*185*38 GG3G 150
3 225*70*45 FT4G 150
4 225*190*40 LT4G 150
5 220*190*40 GG4G 150
6 215*190*45 JF4G 150
7 225*165*35 ZS4G 150
8 235*190*45 FT5G 150
9 220*200*40 ZS5G 150
10 280*190*40 HS5G 150
11 255*200*43 FX5G 150
12 230*195*40 GG4G 150
13 GG5G FT6G 150
14 260*220*40 MS5G 150
15 260*200*40 GD4G 100
16 240*195*50 GD6G 60

280*235*50
Bahan Superior
Microwave lan freezer aman - ora leleh utawa retak;

resistance apik kanggo suhu dhuwur lan kurang - saka -10 ℃ kanggo 110 ℃;
Ora Bocor
Segel rapet antarane tutup lan wadhah, ora ana deformasi;

Priksa manawa panganan tetep disimpen.
Desain awet
Kekandelan lan kekerasan optimal;

Resistance tekanan - ora gampang rusak.
Bahan Polypropylene,

Microwave lan freezer aman
Bisa digunakake maneh
Snap-on tutup klebu
Cocog kanggo kontak pangan
wektu panyimpenan lengkap
Made in China
Desain sing cetha nggampangake kanggo ngenali isi tanpa mbukak tutup
Wadah bebas CFC lan aman kanggo panganan
Penting kanggo katering seluler lan takeaways


  • Wigati dimangerteni - wadhah iki ora aman kanggo mesin cuci piring utawa oven
  • Wadah Persegi Panjang Takeaway Microwavable

  • Wadah Panganan Transparan