Wadhah Panganan Plastik Bawa Panganan Amerika Sing Disisih nganggo tutup kubah

Katrangan singkat:

Ing wadhah kanggo nyimpen panganan utawa panganan kemasan, wadhah panganan sing dijupuk saka Amerika kanthi tutup kubah minangka salah sawijining wadhah panganan favorit masarakat. Tutup kubah nggawe kontainer volume luwih gedhe tinimbang wadhah panganan biasa, lan desain alur unik ing sampul ndhuwur ngidini kothak deleng kubah ora gampang diluncurake sajrone operasi tumpukan. Wadhah deli kanthi tutup kubah nduweni ketahanan sing angel banget, ora gampang dipecah, lan uga ana panyegelan lan bocor banyu. Kothak deli bunder kanthi tutup kubah uga bisa digawe panas langsung ing gelombang mikro, sing cocog karo adegan urip umum ing saben dinten.


Detail Produk

Tag Produk

Jinis Kothak & Tong sampah
Jeneng produk Wadhah Panganan Plastik Bawa Panganan Amerika Sing Disisih nganggo tutup kubah
Kapasitas Macem-macem Spesifikasi
Fitur Pelestarian Kesegaran Berkelanjutan, Simpenan, Microwavable lan beku
Papan Asal Tianjin Cina
Jeneng Merek Yilimi utawa merek Sampeyan
Toleransi bobot awak <±5%
<± 5% Werna
transparan, putih utawa ireng Pengalaman
 8 taun pengalaman pabrikan ing kabeh jinis barang-barang sing bisa digunakake Panganggone
Restaurant, kluwarga Layanan
OEM, conto gratis sing ditawakake, pls ngirim priksaan kanggo njaluk rincian Teknisi
Cetakan Injeksi <±1mm
Toleransi dimensi <± 1mm

MOQ

50 karton

Ora prelu sampeyan kudu beku panganan, panas utawa dikirimake, wadhah panganan plastik kasebut kudu tanggung jawab. Cocog kanggo panggunaan gelombang mikro lan mesin pembeku, saben kontainer dilengkapi tutup cepet sing bakal dijaga aman nalika nyedhiyakake segel sing aman - sampurna kanggo katering seluler, takeaway utawa restoran sing nawakake layanan pangiriman panganan. Produk Amarga bisa dipercaya transportasi, bak iki uga nggawe solusi panyimpenan panganan sing apik amarga kuwat lan kuwat. Gampang diresiki, bisa digunakake maneh kanggo mesthekake sampeyan entuk panggunaan maksimal - njamin dhuwit sing luar biasa dijamin. Ora
1 Ukuran (mm) Set / Ctn 300
2 MSROU350 150 * 30 300
3 MSROU450 150 * 40 300
4 SQU750 150 * 45 300
5 SQU1000 150 * 65 150
6 MSREC750 215 * 150 * 35 150
7 MSREC1000 215 * 150 * 45 150
8 MSREC1250 225 * 150 * 50 150

MSREC1500
220 * 150 * 70
Ora Ana Kebocoran

Kancing segel ing antarane tutup lan wadhah, ora ana deformasi;
Priksa manawa panganan tetep tetep.
Desain Awet

Kekandelan lan kekerasan optimal;
Resistensi tekanan - ora gampang rusak.
Tetep Seger Panganan
Segel kenceng kanggo panganan sing adhem utawa panganan sing adhem;
Panganan apik kanggo nyimpen lan kulkasan kayata sup, salad, woh-wohan, cemilan lan turahan.

Bahan Polipropilena,
Aman gelombang mikro lan mesin pembeku
Bisa digunakake maneh
Tutup Snap-on kalebu

Cocog kanggo kontak panganan
Wektu panyimpenan lengkap
Digawe ing China
Desain sing jelas nggawe luwih gampang ngenali konten tanpa mbukak tutup
Wadhah bebas CFC lan aman panganan


  • Penting kanggo katering seluler lan takeaway
  • Sedurunge:

  • Ditumpuk