Grosir Gelombang Mikro Mbuwang Plastik Wadhah Plastik Plastik Pakai Plastik

Katrangan singkat:

Wadhah persiyapan panganan kompartemen dobel uga disenengi karo akeh konsumen ing kontainer sing nyimpen panganan utawa panganan rangkep. Lan resistensi suhu dhuwur +110 ° C lan tahan suhu rendah -20 ° C. Bisa digunakake kanggo masak panganan gelombang mikro lan ngreksa panganan kulkas. Wadhah kompartemen kaping pindho duwe resistensi tekanan tinggi lan ora gampang deformasi resistensi tekanan, lan cocog kanggo pengepakan lan distribusi panganan. Kita duwe macem-macem spesifikasi kanggo ngidini klien milih sing tepat kanggo memenuhi tuntutane.


Detail Produk

Tag Produk

Teknisi Cetakan Injeksi
Jinis Kothak & Tong sampah
Jeneng produk Grosir Gelombang Mikro Mbuwang Plastik Wadhah Plastik Plastik Pakai Plastik
Wangun Persegi Panjang
Kapasitas Macem-macem spesifikasi
Fitur Pelestarian Kesegaran Berkelanjutan, Simpenan, Microwavable lan beku
Papan Asal Tianjin Cina
Jeneng Merek Yilimi utawa merek Sampeyan
Toleransi bobot awak <±5%
<± 5% Werna
transparan, putih utawa ireng MOQ
50 karton Pengalaman
8 taun pengalaman pabrikan ing kabeh jinis barang-barang sing bisa digunakake Nyithak
Ngatur Panganggone
Restaurant, kluwarga Layanan
OEM, conto gratis sing ditawakake, kirim priksaan kanggo njaluk rincian <±1mm

Toleransi dimensi

<± 1mm

Ora prelu sampeyan kudu beku panganan, panas utawa dikirimake, wadhah panganan plastik kasebut kudu tanggung jawab. Cocog kanggo panggunaan gelombang mikro lan mesin pembeku, saben kontainer dilengkapi tutup cepet sing bakal dijaga aman nalika nyedhiyakake segel sing aman - sampurna kanggo katering seluler, takeaway utawa restoran sing nawakake layanan pangiriman panganan. Jinis Amarga bisa dipercaya transportasi, bak iki uga nggawe solusi panyimpenan panganan sing apik amarga kuwat lan kuwat. Gampang diresiki, bisa digunakake maneh kanggo mesthekake sampeyan entuk panggunaan maksimal - njamin dhuwit sing luar biasa dijamin. Ora
1 Ukuran mm Set / Ctn 300
2 SG500 165 * 115 * 40 300
3 SG650 165 * 115 * 50 300
4 SG750 165 * 115 * 60 300
5 SG950 165 * 115 * 70 150
6 SG37 225 * 110 * 35 150

SG6828
210 * 145 * 38

Kelas Pangan PP
100% bahan bahan panganan anyar, Sertifikat QS;
Ora Ana Kebocoran

Kancing segel ing antarane tutup lan wadhah, ora ana deformasi;
Priksa manawa panganan tetep tetep.

Macem-macem Aplikasi
Kasedhiya kanggo restoran, omah kopi, panyimpenan panganan ing omah, kothak nedha awan kanggo nggawa panganan saka omah, lsp.
Bahan Polipropilena,
Aman gelombang mikro lan mesin pembeku
Bisa digunakake maneh
Tutup Snap-on kalebu

Cocog kanggo kontak panganan
Wektu panyimpenan lengkap
Digawe ing China
Desain sing jelas nggawe luwih gampang ngenali konten tanpa mbukak tutup
Wadhah bebas CFC lan aman panganan


  • Penting kanggo katering seluler lan takeaway
  • Sedurunge:

  • Wadah Panganan Microwavable