Wadhah Panganan Plastik Plastik Mica Clear Plastik Kanthi Tutup

Katrangan singkat:

Wadhah bunder minangka salah sawijining wadhah panganan sing umume kanggo wadhah kanggo nyimpen panganan utawa panganan kemasan. Dheweke duwe kapasitas luwih gedhe nalika nyimpen panganan, Sampeyan bisa milih kontainer bunder kanthi macem-macem spesifikasi kanggo memenuhi kebutuhan saben dinane. Wadhah bunder digawe saka bahan PP, aman lan ora beracun, lan ora bakal nyebabake polusi tumrap awak manungsa. Lan wadhah bunder cocog karo suhu saka -20 ° C nganti +110 ° C, mula bisa dilebokake ing oven gelombang mikro utawa kulkas.


Detail Produk

Tag Produk

Teknisi Cetakan Injeksi
Jinis Kothak & Tong sampah
Jeneng produk Wadhah Panganan Plastik Plastik Mica Clear Plastik Kanthi Tutup
Kapasitas Macem-macem Spesifikasi
Fitur Pelestarian Kesegaran Berkelanjutan, Simpenan, Microwavable lan beku
Papan Asal Tianjin Cina
Jeneng Merek Yilimi utawa toleransi Dimensi merek sampeyan
Toleransi bobot awak <±5%
<± 5% Werna
transparan, putih utawa ireng MOQ
50 karton Pengalaman
8 taun pengalaman pabrikan ing kabeh jinis barang-barang sing bisa digunakake Nyithak
Ngatur Panganggone
Restaurant, kluwarga Layanan

OEM, conto gratis sing ditawakake, pls ngirim priksaan kanggo njaluk rincian

Ora prelu sampeyan kudu beku panganan, panas utawa dikirimake, wadhah panganan plastik kasebut kudu tanggung jawab. Cocog kanggo panggunaan gelombang mikro lan mesin pembeku, saben kontainer dilengkapi tutup cepet sing bakal dijaga aman nalika nyedhiyakake segel sing aman - sampurna kanggo katering seluler, takeaway utawa restoran sing nawakake layanan pangiriman panganan.

Amarga bisa dipercaya transportasi, bak iki uga nggawe solusi panyimpenan panganan sing apik amarga kuwat lan kuwat. Gampang diresiki, bisa digunakake maneh kanggo mesthekake sampeyan entuk panggunaan maksimal - njamin dhuwit sing luar biasa dijamin. Jinis Ora Ukuran mm
1 Set / Ctn ROU150 450
2 100 * 32 ROU200 450
3 95 * 45 ROU280 450
4 100 * 55 ROU450 450
5 120 * 60 ROU625 300
6 150 * 50 ROU750 300
7 150 * 65 ROU800 300
8 145 * 70 ROU1000 300
9 150 * 85 ROU1250 200
10 170 * 78 ROU1500 200
11 170 * 90 ROU1750 200
12 170 * 11 ROU2000 200

170 * 13
Ora Ana Kebocoran
Kancing segel ing antarane tutup lan wadhah, ora ana deformasi;

Priksa manawa panganan tetep tetep.
Desain Awet
Kekandelan lan kekerasan optimal;

Resistensi tekanan - ora gampang rusak.
Tetep Seger Panganan
Segel kenceng kanggo panganan sing adhem utawa panganan sing adhem;

Panganan apik kanggo nyimpen lan kulkasan kayata sup, salad, woh-wohan, cemilan lan turahan.
Bahan Polipropilena,
Aman gelombang mikro lan mesin pembeku
Bisa digunakake maneh
Tutup Snap-on kalebu
Cocog kanggo kontak panganan

Wektu panyimpenan lengkap
Digawe ing China
Desain sing jelas nggawe luwih gampang ngenali konten tanpa mbukak tutup
Wadhah bebas CFC lan aman panganan
Penting kanggo katering seluler lan takeaway


  • Elinga - wadhah iki dudu mesin cuci piring utawa oven aman
  • Kontainer Grosir Komponen Bahan Baku Mikroba Berkualitas Tinggi

  • Entuk Wadah Panganan Plastik