wadhah bunder

  • Microwave Clear Disposable PP Plastic Round Food Container With Lid

    Wadhah Panganan Plastik Plastik Mica Clear Plastik Kanthi Tutup

    Wadhah bunder minangka salah sawijining wadhah panganan sing umume kanggo wadhah kanggo nyimpen panganan utawa panganan kemasan. Dheweke duwe kapasitas luwih gedhe nalika nyimpen panganan, Sampeyan bisa milih kontainer bunder kanthi macem-macem spesifikasi kanggo memenuhi kebutuhan saben dinane. Wadhah bunder digawe saka bahan PP, aman lan ora beracun, lan ora bakal nyebabake polusi tumrap awak manungsa. Lan wadhah bunder cocog karo suhu saka -20 ° C nganti +110 ° C, mula bisa dilebokake ing oven gelombang mikro utawa kulkas.